Persoonlijk & Contact

Hoi, ik ben Patricia van Velzen, thirty something en woon in Alphen aan den Rijn samen met mijn man, dochter en onze 3 katten. Ik zou mijzelf omschrijven als;
perfectionistisch, eigenwijs (beetje maar), ondernemend, loyal en een shopaholic!

In het dagelijks leven ben ik naast moeder en echtgenoot werkzaam op een afdeling Human Resources in Amsterdam en ben ik onlangs gestart met Forever Health & Beauty en adviseer ik mensen in het gebruik van fantastische producten met als basis-ingredient Aloe Vera. Daarnaast werk ik met een enthousiast team waarbij ik hen coach om hun dromen en doelen te behalen. Ik ben altijd op zoek naar teamleden, bij interesse kun je altijd vrijblijvend contact opnemen!

In het verleden heb ik een beautyblog gehad en schreef ik hiervoor dagelijks artikelen, helaas heb ik dit moeten beeindigen. Maar altijd is het blijven kriebelen, dus nu in combinatie met Forever Health & Beauty heb ik de stoute pumps maar weer aangetrokken om weer een blog te starten!

Heb je vragen, suggesties of wil je meer weten over het werken bij Forever Health & Beauty neem dan contact op via foreverhealthbeauty@outlook.com.

liefs,
Patricia

LOGO

Advertisements

2 thoughts on “Persoonlijk & Contact

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s