My favorite…. blogs

Er zijn een heleboel blogs op het Wereldwijde web te vinden, varierend van fashion blogs tot recepten, fitness en beauty. Ik lees regelmatig, bijna dagelijks een aantal blogs, onderstaand mijn favoriete blogs in willekeurige volgorde.

1. Cynthia.nl
Op haar blog schrijft Cynthia over alles waar haar interesses liggen zoals beauty, lifestyle, food en interieur. Voorheen had ze als blog http://www.misslipgloss.nl maar Cynthia.nl sluit meer bij haar huidige interesses en is breder georienteerd dan alleen make up en beauty gerelateerde onderwerpen.

2. Beautylab.nl
Op beautylab.nl schrijft Serena Verbon veel over beauty, fashion, lifestyle en geeft ze een kijkje in haar leven. Ze heeft een leuke schrijfstijl en schrijft regelmatig ook informatieve artikelen over beautyingredienten.

3. Annemerel.com
Annemerel is een sportieve meid en schrijft haar halve leven al op haar blog, ze schrijft persoonlijke ervaringen en geeft een kijk in haar sportieve leven. Ze heeft inmiddels meerdere marathons op haar naam staan van Berlijn tot Boston, de maanden voorafgaand leef je mee met haar via haar posts!

4. Fitgirlcode.nlAls je een beetje sportief bent kun je op deze blog/ website veel informative en artikelen vinden over diverse sporten zoals fitness, hardlopen maar ook over voeding, schema’s maar ook passeren artikelen over beauty of over fashion de revue.

5. Laurabrijde.com
De hoogblonde en jonge Laura vlogt tegenwoordig meer over haar leven dan dat ze schrijft, sinds kort woont ze samen met haar knappe Spanjaard in het Spaanse Malaga. Via haar vlogs kun je een beetje meegenieten van het Spaanse leven en haar sportieve lifestyle.

6. Fitbeauty.nl
Op Fitbeauty schrijft Teni over sporten, tips & tricks, voeding en kun je hier veel informatieve artikelen vinden. Maar ook zijn er een hoop gezonde en lekkere recepten.

Fitbeauty

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s