Infinite by Forever

Afbeeldingsresultaat voor forever infinite

We worden allemaal een dagje ouder wat natuurlijk niet erg is want elke levensfase bied mooie en bijzondere momenten. Kinderen worden groter, je interesses worden anders maar een minder positieve puntje is dat je lichamelijk ook ouder word met hangende borsten, slappe billen en rimpels in het vooruitzicht. Hier kan natuurlijk cosmetisch aan gedaan worden maar dat willen natuurlijk niet veel mensen. Je kunt al een hoop opvangen door een gezonde lifestyle en eetgewoontes en de juiste huidverzorging.

Forever heeft een revolutionaire lijn op de markt gebracht op het gebied van anti aging.
Deze complete lijn bevat vier op elkaar afgestemde producten voor zowel mannen als vrouwen; hydrating cleanser, firming serum, restoring crème en firming complex.

De infinite formule is ontwikkeld op basis van aloe vera en bevat diverse planten extracten zoals appel extract en appel- aminozuren, aminozuur glycine, zonnebloemolie, linolzuur en nog een aantal natuurlijke ingredienten die de tekenen van ouder worden tegen gaan.

Afbeeldingsresultaat voor forever infinite

Je kunt de huid vergelijken met een pruim, een jonge huid is glad en strak en naarmate de huid ouder en door invloeden van buitenaf komen er rimpeltjes en ziet de huid er steeds meer uit als een pruim die al langer op de fruitschaal ligt.

De combinatie van producten zorgen er voor dat je huid zowel van binnenuit (door de firming complex) als van buiten word verzorgd en gehydrateerd. Zo word je huid gladder, stralender, meer gehydrateerd en voelt fijner aan.

Je kunt de effecten van ouder worden niet helemaal tegen gaan maar door de juiste voeding, veel water drinken en de juiste huidverzoringsproducten kun je wel de effecten verminderen.

Ik heb bij een aantal klanten al na gebruik van 10 dagen erg mooie effecten gezien, die ik helaas niet kan delen. Ik ben fan!

Wil je een keer de producten uitproberen gedurende 10 dagen? Neem dan contact met mij op.

Afbeeldingsresultaat voor forever infinite

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s