A healthy start! 

Inmiddels is mijn kleine man geboren en al bijna 9 weekjes! Wat gaat de tijd toch snel, hiermee komt ook een einde aan mijn zwangerschapsverlof. Ik hoef gelukkig nog niet te werken maar het is over met al het snoepen, bankzitten en elke avond eindigen in mijn favo zwangerschaps joggingbroek en oversized trui! Tijd voor een wat meer gezondere levensstijl; gezonder eten, meer sporten en daarmee ook de laatste kilo’s kwijt. 

Ik start met de Clean 9, een 9 daagse reinigingskuur waarmee je je lichaam ontdoet van afvalstoffen (kan ik wel gebruiken na 2 ruggeprikken en liters koffie van de afgelopen weken). Je lichaam word als het ware gereset waarmee je een nieuwe start maar met als resultaat, meer energie, een gezondere levensstijl en een paar kilo en centimeters minder! 

Alles word geleverd in een handige doos met een boekje waarin alle stappen makkelijk staan omschreven en waar heerlijke recepten in staan. Natuurlijk word je begeleid door een persoonlijke coach aan wie je al je vragen kunt stellen (ik dus)! 
Volg mij voor mijn ervaringen en heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op! 

Let’s do this! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s