Personal Update

Hi Hallo! Dat is lang geleden! Lange tijd niet geschreven voor deze blog, door een aantal factoren heb ik even andere prioriteiten moeten stellen en heb ik gekozen om even niets meer te schrijven. Anyway, I’m back! Met groot nieuws….. “tromgeroffel”…. Ik ben zwanger! Inmiddels al 25 weken en in verwachting van een kleine baby BOY! We zijn erg blij en kunnen niet wachten tot we onze kleine man kunnen verwelkomen, hoewel we natuurlijk nog wel een hele tijd moeten wachten.
  
Ik heb mezelf erg goed kunnen inhouden met het kopen van kleertjes totdat tijdens de 20 weken echo bekend is gemaakt dat de kleine een jongetje is. Sindsdien…. Tja… groeit de stapel kleding redelijk. Er is zo veel leuks te koop en daarbij alles wat gewoon inimini is, is erg cute!
De kinderkamer hebben we al uitgezocht, staat nog in de loods en word pas over een aantal maanden bezorgd. Daarnaast weten we ook al welke kleuren de muren gaan worden en hebben we gekozen voor een schattig thema met behangstickers, voorlopig blijft dat nog geheim maar als de babykamer klaar is zullen de foto’s volgen.

Ook de kinderwagen is aangeschaft, we hebben gekozen voor het merk Joolz, een Nederlands merk met een mooi design maar naast dat de kinderwagen mooi is, is deze ook erg praktisch. De kinderwagen is makkelijk te sturen, makkelijk in te klappen en vervolgens ook nog vrij compact en het zitje van de buggy kan naar je toe maar ook van je af worden geplaatst. Zo zijn er nog een aantal voordelen maar een kinderwagen kopen is natuurlijk erg persoonlijk en elke type wagen en merk heeft voor- en nadelen.

  
Vanaf mijn roze wolk, of eigenlijk blauwe wolk werk ik zachtjes mijn lijstje af en hebben we steeds meer spullen in huis staan. Nog wat kleine en wat grotere dingen aanschaffen en alles is compleet.
Omdat mijn vorige zwangerschap is geeindigd met een spoedkeizersnede in verband met zwangerschapsvergiftiging (HELLP syndroom) zal ik in het ziekenhuis bevallen.

En dit wil ik eigenlijk ook graag, geeft me een fijn gevoel dat ik in het ziekenhuis ben met specialisten om mij heen. Hoewel je daar natuurlijk pas naartoe gaat, indien de weeën frequent zijn. Gelukkig is het ziekenhuis maar ongeveer 10 minuten rijden bij ons vandaan en hoef ik niet te lang al puffend, krijsend, gillen en vloekend in de auto te zitten!

Ik hou jullie op de hoogte van mijn zwangerschap en zal ook frequenter wat schrijven op deze blog!
Liefs,

Patricia

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s